دریاچه چورت کجاست

دریاچه چورت که در دل جنگل خفته است یکی از جاذبه های طبیعی استان مازندران است که چندین سال پیش بر اثر یک حادقه به وجود آمده است. یعنی تا چند سال پیش در آن محل دریاچه ای وجود نداشت و تنها چشمه های کوچکی آبراهی در دل جنگل ایجاد می کردند.

اما حالا در این دریاچه زیبا و بزرگ تبدیل به محلی شده که بسیاری از گردشگران برای گذران تعطیلات خود به آن سفر می کنند.

در این مقاله چگونگی شکل گیری چورت و جاذبه های طبیعی اطراف آن را برایتان توضیح خواهیم داد، بنا بر این در سفر بعدی می توانید برای دیدن تمام این زیبایی ها برنامه ریزی کنید.

همه چیز درباره دریاچه چورت

یکی از پر آوازه ترین جاذبه های دیدنی و زیبای استان مازندران را می توان دریاچه چورت دانست، دریاچه ای که به طور قطع می توان گفت که هنر نهفته طبیعت است، چرا که یکی از معدود ترین دریاچه هایی است که به صورت طبیعی بر اثر زلزله در سال ۱۳۱۸به وجود آمده است،زلزله ای که دریاچه زیبا را شکافت، دره ای عمیق و در نهایت منظره ای بی نظیر خلق کرد.

دریاچه چورت کجاس؟

دریاچه چورت ساری یکی از زیباترین و بکر ترین جاذبه های گردشگری استان مازندران است، این دریاچه تماشایی با ویژگی های منحصر به فرد خود هر ساله مقصد گردشگران و عاشقان طبیعت زیادی است.

دریاچه چورت با زیبایی های بی حد و حصر خود در قلب انبوهی از درختان سر به فلک کشیده جای گرفته است، برای رسیدن به این دریاچه از هر مسیری که بروید افزون زیبایی جنگل های انبوه و پر از درختان تنومند و کهن خواهید شد، همچنین شما می توانید با اجاره خودرو هیجان مسیر خود را دو چندان کنید. دریاچه چورت که نام دیگر آن دریاچه میانشه است در میان محلی ها به خواهر خوانده دریای مازندران نیز معروف است.

دریاچه چورت در استان مازندران و در ۷۱ کیلومتری ساری و ۳۰۹ کیلومتری تهران قرار دارد. دبرای رفتن به این طبیعت بکر باید از جاده ساری کیاسر به سمت روستای چورت بروید و بعد از خروج از روستا باید مسیر ده کیلومتری خاکی را طی کنید، خیلی از افراد ترجیح می دهند تا با پای پیاده این مسیر را طی کنند.

مسیر دسترسی به دریاچه چورت

به شهر ساری بروید، از ساری وارد جاده ی ساری به کیاسر(سمنان)شوید روستای چورت از توابع دهستان گرماب است، پس باید در مسیر ساری به کیاسر به دنبال دهستان گرماب باشید، ده کیلومتر مانده به روستای چورت میتوانید به دریاچه چورت بروید.

بعد از سد شهید رجایی و قبل از کیاسر به دنبال جاده های فرعی بروید، در طی مسیر قبل از پل آهنی که از روی رودخانه عبور می کند،یک تابلوی بزرگ به عنوان قادیکلا وجود دارد، بعد از اینکه از جاده اصلی وارد جاده قادیکلا شدید بعد از ۵ کیلومتر و ۸ کیلومتر مانده به روستای چورت، سمت چپ جاده ای خاکی وجود دارد که از جاده بعد از روستا خیلی زیباتر و برای خودرو خیلی مناسب تر و بدای پیاده روی هم عالی می باشد. بعد از اینکه وارد جاده خاکی و طی مسیر ۵.۶۰۰ متر به یک دوراهی می رسید بعد از رسیدن به این دو راهی به سمت راست بروید. بعد از طی مسافت ۶ کیلومتری به یک پاسگاه جنگلبانی خواهید رسید که باز هم به یک دوراهی زیبا می رسید، که مسیر چپ، شمارو به امامزاده ابراهیم و نهایتا به ۴۰ کیلومتری نکا خواهد رساند و مسیر سمت راست بعد از یک کیلومتر شما را به دریاچه چورت خواهد رساند.

چه زمانی به دریاچه چورت سفر کنیم؟

دریاچه چودت در تمامی فصل ها زیباست، بهار چورت با درختانی بلند قامت و سبز پوشیده شده است و هوایی پر از اکسیژن حس زندگی را به وجودتان منتقل میکند، باران های لطیف و دانه ریز خواص بهار در روی سطح دریاچه می بارد، زیبایی قاب بهاری این پدیده جنگلی را کامل می کند.

تابستان چورت هم تماشایی و منحصر بفرد است، اگر دنبال آن هستید که منظره ای و هم آود شده از تنه های درختان روی سطح آب ببینید. تابستان زمان خوبی است ،کاهش سطح آب سبب می شود این تنه ها سر از آب بیرون آورند.

پاییز هزار رنگ شاعرانه ترین چهره دریاچه را به شما نشان می دهد و بسیار جذاب و مناسب برای عکس برداری و ساختن خاطره مناسب می باشد.

در زمستان سفید پوش هم چورت تماشایی استو نمای متفاوت و زیبایی دارد. اما زمستان به دلیل یخبندان شدن و نا هموار بودن مسیر کمی دچار مشکل می شوید.

ابزار و تجهیزات مورد نیاز برای رفتن به دریاچه چورت

از آن جا که مغازه ای در کنار دریاچه نیست، باید وسایل مورد تیاز خود را از روستا تهیه کنید. کسانی که قصد اقامت در تزدیکی دریاچه را دارند حتما کیسه خواب، چراغ قوه، آب، چادر و ... را همراه خود داشته باشید. در اواخرهفته جمعیت به مراتب بیشتر از روز های اول هفته می باشد.

 تفریحات کنار دریاچه چورت

۱-قایق سوار روی دریاچه چورت

۲-آفرود سواری کنار دریاچه چورت

۳-ماهیگیری در دریاچه

۴-گشتن در جنگل انبوه

۵-عکاسی

۶-پیک نیک در طبیعت

۷-شنا در دریاچه چورت ساری

یکی از اهداف اصلی گردشگران بدای رفتن به شمال کشور،شنا است اما شنا در این دریاچه ممنوع می باشد.