کلاهبرداری‌، در حوزه بازار مسکن، یکی از مشکلات رایج، و از جرایم کلاهبرداری، می باشد، که امروزه، به دلیل تورم و گرانی، در بازار مسکن، و همچنین، بسیاری از افراد، به خاطر حفظ ارزش مادی سرمایه و ...، به سادگی، گول تبلیغات و آگهی های اینترنتی، را خورده، و به دلیل غفلت، ناغافل، در دام سودجویان، و کلاهبرداران گرفتار می شوند، و تمامی، سرمایه و اندوخته مالی، خود را، از بین می برند، به همین دلیل، املاک نگین نور، در این مقاله، سعی دارد، به چند نمونه از، کلاهبرداری های، رایجی که، در حوزه خرید و فروش زمین، و ویلا، به وقوع پیوسته، بپردازد، برای مطالعه و اطلاعات بیشتر، با ما همراه باشید.

 

 

کلاهبرداری در حوزه مسکن

 

* یکی از شگردهایی که، امروزه رایج می باشد، این است که، بسیاری از افراد، در هنگام ازدواج، ملک، یا خانه، و ... را به اسم، و مهریه همسر خود، انتقال، و واگذار می کند، اما در بعضی موارد، برای اخاذی و بدست آوردن پول، شخصی کلاهبردار ملک را، می فروشد، و از کشور، خارج می گردد، در این بین، همسر این فرد، با مراجعه به دادگاه، دادخواست شکایت، تنظیم کرده، و مهریه خود را، طلب می‌کند، و قابل ذکر است، چون به عنوان مهریه ثبت شده است،  قانون رای به ابطال، معامله می‌دهد، سپس زن، مورد معامله را می‌فروشد، و به خارج از کشور، نزد، همسر کلاهبردار خود، می‌رود.

 
* بعضی از انبوه سازان، یا افراد، برای سود بیشتر، ویلا، یا ساختمان خود را، در زمینهای نامرغوب، که دارای ارزش مالی بالایی نیستند، احداث می کنند، این زمینهای نامرغوب، که عاری از هر گونه پوشش گیاهی هستند، توسط تانکرهای آب، آبیاری، و کاشت گل و گیاه صورت می گیرد، چنانچه به حد مطلوب رسید، این بناها، به قیمت بالاتری، به فروش می رسد.  

 


* در بسیاری از موارد، انبوه سازان جعلی، با متقاضیانی که، قصد پیش خرید ویلا، خانه، و ... دارند، قرارداد می‌بندند، و مبلغی، پول از مشتریان، دریافت می کنند، در حالی که این افراد، قصد ساخت و ساز ندارند، و با این پولهای جمع اوری شده، دلار و ارز، طلا، و ... می‌خرند، و در آینده، به بهانه های گوناگون، از انجام کار، سر باز می زنند، و خواستار، پول بیشتری هستند، و در نهایت، با دوندگی ها و پیگیری مشتریان، سازنده در دعواها، و بهانه تراشی های مختلف، پولی که چند سال قبل، سرمایه گذاری کرده اید، را به شما برگشت می دهد، در حالی که این مبلغ، دیگر ارزش ندارد، و نمی توان در این لحظه با این مبالغ، ساختمان و چیزی خرید.


* بسیاری از خریداران، در هنگام معامله، ویلاهایی را که دارای انشعابات و امکانات مطلوبی است، خریداری می کنند، اما بعد از سکونت، متوجه می شوند، تمامی این امتیازات، از خانه ها، یا ملکهای مجاور، بوده است، و همچنین، می بایست، مبلغ هنگفتی، در برابر، دریافت کنتور، و ... انجام دهند.

 


* در دیگر کلاهبرداری ها، اشخاصی که دارای بدهی مالیاتی می باشند، طبق دستور دولت، می بایست، مصادره اموال، صورت گیرد، اما تا مصادره کامل، چندین ماه طول می کشد، در این بین، شخص مالک، برای فرار از حکم دولت، ملک و دارایی خود را، به فروش می رساند، و از کشور خارج می گردد، در حالی که، در زمان تعیین شده، دادگاه، دستور مصادره را اجرا می کند، و چون معامله، بعد از اجرا و‌ ثبت، حکم صورت گرفته، ملک و ساختمان و ... را از مالک فعلی، پس می گیرد. 

 

* خرید یا فروش ملک، در رهن بانک بدون آگاهی از نحوه بازپرداخت وام مسکن، یکی دیگر از، شیوه‌های کلاهبرداری به شمار می‌رود.

 



کدام ملکی، بیشتر، مورد، کلاهبرداری قرار می گیرد؟



 

* املاک شراکتی

* ملک‌ های دعوایی

* ملک‌هایی که دارای، صاحبانی ناآگاه، به اصول و قواعد، معامله هستند.

* ساختمان‌ های پیش خرید شده

* املاک ورثه‌ای

* ملک‌های مشاع

* ملک‌ و ساختمانهایی، که قدیمی و کلنگی هستند.

* ملک خالی از سکنه در  مدت زمان، طولانی

* املاکی که، مالک مشخصی، ندارند.

 

ملکهای مورد سرقت

 



انواع کلاهبرداری ملک 



 

۱) راه اندازی و ایجاد، دفتر املاک جعلی: 

 

۲) تنظیم مبایعنامه جعلی

 

۳) کلاهبرداری، با عنوان دریافت، وام بانکی، و تسهیلات ویژه

 

۴) کلاهبرداری، از طریق وکالت نامه، یا نماینده مالک

 

۵) کلاهبرداری، با متراژ، فروش غیر واقعی

۶) کلاهبرداری، با ملکهای نیمه ساخته

 

۷) کلاهبرداری، با پیش فروش ملک

 

۸) کلاهبرداری، در پوشش، رهن ملک

 

9) کلاهبرداری در پوشش، اجاره ملک

 

10) کلاهبرداری از طریق ملک در رهن بانک

 

 انواع کلاهبرداری مک

  



 در هنگام معامله، در حوزه مسکن، به این موارد، دقت کنید



 

• آگاهی، طرفین قرارداد، از اسناد و مدارک

 

• رؤیت سند، و تطبیق سند با مدارک هویتی

 

مدارک هویتی، باید مورد احراز قرار گیرد. 

 

• در مبایعه نامه ها، باید تمام شرایط طرفین قرارداد، مشخصات چک‌هایی که رد و بدل شده، و مبالغ واریزی نقد، و ... ثبت گردد.

 

 

دقت در هنگام معامله

 

 

« توجه کنید »


قابل ذکر است، پلیس فتا، براساس تحقیقاتی که در فضای مجازی، انجام داده و همچنین، طبق گزارشات دریافتی از شهروندان دریافته که،  سوء استفاده کنندگان، و مجرمان سایبری، در ترفندی نوین، با نام، و اعتبار سامانه ملی املاک و اسکان کشور، از طریق ارسال پیامک های تهدید آمیز به هموطنان مبنی بر تعیین تکلیف واحدهای مسکونی خالی، و ابلاغ بخشنامه های، قانونی سازمان مالیاتی کشور، و ... هموطنان را ترغیب و هدایت، به وردو به لینک های آلوده و جعلی می نمایند، و در همین راستا، با دسترسی، به گوشی تلفن همراه، به حساب های مالی هموطنان دستبرد می زنند.

 

روش کلاهبرداری

 

 در همین راستا، پلیس آگاهی توصیه می کند، به هیچ عنوان، فریب این ترفند کلاهبرداری، مجرمان سایبری را نخورید، و همواره آگاه باشید که، ارسال پیامک، با نام سامانه ملی املاک و اسکان کشور، با شماره پوششی با نام V.Maskan   واجد شرایط ارسال خواهد شد، و آدرس دقیق سامانه مذکور  amlak.mrud.ir  بدین شکل بوده است، و به هیچ عنوان، سازمان های اداری، و اجرائی کشور، به جهت ابلاغ دستور العمل های جاری، و یا سایر اطلاع رسانی ها، از شماره تلفن های شخصی، و یا پیام رسان واتساپ استفاده نمی کنند، پس در صورت مواجه با این گونه پیامک ها، که از طریق شماره تلفن های شخصی، و یا از طریق پیام رسان واتساپ برای شما ارسال می شود، توجه کرده، و از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی ،  cyberpolice.ir  گزارش کنند.

 

سایت رسمی پلیس فتا

 


 

 لینک پیشنهادی:

 خرید ویلا شهرکی نوساز

 ویلا پلاک یک جنگل

 خرید ویلا تریبلکس

 خرید ویلا زیر قیمت