ویژگی های سیستم گرمایش از کف

وقتی به فصل سرما نزدیک می شویم، مردم رفته رفته درگیر سیستم گرمایشی خانه می شوند تا در زمستان به مشکل بر نخورند. برای گرم کردن خانه وسایل گرمایشی مختلفی وجود دارد که هرکس می تواند یکی از این ها را متناسب با نیاز خانه خود انتخاب کند. اگر شما هم به سیستم گرمایشی نیاز دارید این مقاله را مطالعه کنید تا با انواع آن ها مثل بخاری، پکیج ، سیستم گرمایش از کف و غیره آشنا شوید. که در اینجا بیشتر از مزایای سیستم گرمایش از کف صحبت کرده ایم.

سیستم گرمایش از کفسیستم گرمایش از کف

 

سیستم گرمایش از کف چیست؟

یکی از جدیدترین سیستم گرمایشی ساختمان است که این روز ها طرفداران زیادی در صنعت ساخت و ساز ساختمان پیدا کرده است. در واقع علاوه بر مدرن بودن این سیستم طبیعی ترین حالت گرمایش خانه هم می باشد.

در واقع سیستم های گرمایشی که در بازار وجود دارد به نوعی از تبدیل انرژی تولید گرما می کنند. این موضوع برای کشوری مثل ایران بسیار مورد اهمیت است زیرا نود و هشت درصد انرژی که در ایران مصرف می شود از گاز و نفت می باشد.

اگر شما می خواهید بین سیستم های گرمایشی مختلف مثل : بخاری ، شومینه، رادیاتور، سیستم گرمایش از کف و ... یکی از این ها را انتخاب کنید، با اختلاف سیستم گرمایش از کف می تواند بهترین انتخاب شما باشد. اگر مایلید با سیستم گرمایش از کف بیشتر آنا شوید ادامه این مقاله را مطالعه کنید.

سیستم گرمایش از کف

سیستم گرمایش از کف

 

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که سیستم گرمایش از کف چگونه کار می کند؟

این سیستم گرمایشی که در صنعت ساخت و ساز طرفداران بسیاری پیدا کرده است، گرما را به صورت تشعشعی انتقال می دهد. همان طور مشاهده می کنید عملکرد این سیستم  بسیار ساده است و خیلی پیچیدگی ندارد.

همان طور که از اسمش پیداست،گرما از کف اتاق ها به داخل اتاق انتقال پیدا می کند. این گرما که توسط لوله های کف اتاق ساطع می شود به شما این حس را می دهد که زمستان گرمتری نسبت به دیگر زمستان ها داشته باشید.

از آنجایی که همیشه تاکید می کنیم کارهای تکنیکالی ساختمان را به یک پیمانکار، مهندس یا یک شرکت با تجربه بسپارید، برای این موضوع هم مجدد این تاکید را داریم. تا در پایان کار نتیجه نهایی مثبتی برای شما حاصل شود.

با همه فوایدی که دارد این سیستم بسیار حساس می باشد، دقت بسیاری باید داشته باشید تا فاصله لوله ها به شکل استاندارد در کف اتاق نصب شوند.زیرا اگر درست نصب نشود گرما را به صورت یکنواخت انتقال می دهد یا در اثر افت فشار در لوله ها ممکن است به مشکلات جدی بر بخورید.

عایق هایی که برای لوله های سیستم گرمایش از کف به کار می برید بسیار مهم هستند، چرا که اگر عایق ها در مقابل گرما مقاومت خوبی نداشته باشند انرژی گرمایی داخل لوله ها اتلاف می شود، همچنین ریسک خطرات احتمالی راهم افزایش می دهد.

 

کدام یک از سیستم های گرمایش از کف برای ما مناسب است؟

جواب این سوال به عوامل مختلفی بستگی دارد، ملا باید دید که کدام معیار برای شما مهم تر و واجد شرایط تر از بقیه است. برای مثال هزینه، کیفیت ، مدل عملکرد یا ...

انواع سیستم گرمایش از کف

تولید گرما با آب گرم

تولید گرما با هوای گرم یا بخار

تولید گرما از طریق جریان الکتریسیته

از بین این 3 مدل سیستم گرمایش از کف که نام برده ایم ، اولین مدل یعنی تولید گرما از طریق آب گرم در بین مردم محبوب تر است، که علت این محبوبیت هم بیشتر به خاطر صرفه اقتصادی آن می باشد. مثلا سیستم تولید گرما با هوای گرم یا بخار با اینکه بسیار مقرون به صرفه است ولی در نقاطی که دمای هوا خیلی پایین می آید مناسب نیست. یا مثلا تولید گرما از طریق جریان الکتریسیته با اینکه بسیار عالی است ولی مصرف انرژی بالایی دارد.

 

با توجه به مزایا و معایبی که برای انواع سیستم گرمایش از کف نام بردیم، سیستم تولید گرما از طریق آب گرم مناسب ترین گزینه می باشد.

اصلی ترین مزایای تولید گرما از طریق آب گرم :

صرفه اقتصادی دارد

در مصرف انرژی بسیار صرفه جویی می شود.

 

متاسفانه شایعه هایی هم در بازار خرید و فروش انواع سیستم های گرمایشی وجود دارد. که پیشنهاد می کنیم اگر میخواهید از این سیستم گرمایشی در خانه خود استفاده کنید قبل از گوش دادن به شایعات داخل بازار با یک متخصص مشورت کنید.

 

علاوه برا مزایایی که در بالا برای سیستم گرمایش از کف عنوان کردیم چند مزیت مهم دیگری هم دارد:

1.در سیستم گرمایش از کف چون گرما از چند لایه مثل لوله و کف اتاق ها عبور می کند، بسیار طبیعی و مفید است.

2.وسایل های گرمایشی غیر از سیستم گرمایش از کف مثل بخاری یا شومینه برای اینکه دمای داخل اتاق را گرم کنند نیاز دارند تا به دمای 50 تا 70 درجه برسند ولی در سیستم های گرمایش از کف آب گرم از 31 الی 61 درجه شروع به کار می کند.

3.در مصرف انرژی فوق العاده صرفه جویی می کند.

4. از آنجایی که گرما به علت سبکی  همیشه به سمت بالا می رود، در این سیستم چون گرما از کف به داخل اتاق وارد می شود، اتاق ها زودتر گرم می شوند..

5.سیستم گرمایش از کف مثل دیگر سیستم های گرمایشی فضای اتاق ها را اشغال نمی کنند.

6. چون گرما از کف وارد اتاق ها می شود، آرام آرام و پیوسته است و غباری که در اتاق ها وجود دارد را جا به جا نمی کند.

7. دستگاهی مثل بخاری که گرما را غیر یکنواخت توزیع می کند در صورتی که گرمایش از کف باعث توزیع گرما به حالت یکنواخت در خانه می شود و دیگر شاهد خشکی پوست، سرفه های خشک  و… نیستید.

8. از آنجایی که بیشترین تماس بدن ما با زمین از طریق پا می باشد،این سیستم بهترین روش برای گرم کردن اتاق و بدن ما است.

9. سیستم گرمایش از کف باعث جلوگیری از ورود رطوبت می کند،و همین امر خود از بسیاری از بیماری های رطوبتی جلوگیری می کند.

10. با توجه به نوع ساختاری که این سیستم دارد از ورود و به وجود آمدن حشرات موذی جلوگیری می کند.

11.برای حمام و سرویس های بهداشتی هم می توانید از این سیستم گرمایشی استفاده کنید.

12.برخلاف دیگر سیستم های گرمایشی هزینه سرویس سالیانه آن خیلی کمتر از دیگر سیستم ها می باشد.

13.پیاده سازی این سیستم برای خانه هایی که در حال تعمیرات یا بازسازی هستند بسیار مناسب و کم دردسر تر می باشد.

		سیستم گرمایش از کفسیستم گرمایش از کف

مقالات پیشنهادی " نگین نور " :

همه چیز در مورد پکیج دیواری

انتخاب نوع کفپوش در خور ساختمان

دلیل استفاده از سقف کشسان چیست؟

وضعیت معماری امروز ویلاها در شمال چه تغییراتی داشته است